Algemene milieuadministratie

Milieuadministratieve verplichtingen zoals het integraal milieujaarverslag (IMJV), de heffingsaangifte betreffende waterverontreiniging (VMM-aangifte) en de VAL-I-PAC/Fost Plus aangifte dienen zorgvuldig ingevuld te worden en vergen dikwijls heel wat tijd. Bovendien komen ze allemaal samen in het voorjaar. Wellicht wilt u uw aangiftes en jaarverslagen nog eens laten nakijken door een expert of wenst u dit werk zelfs volledig uit te besteden.

BOVA ENVIRO+ is gespecialiseerd in het snel en praktisch vervullen van de klassieke ‘voorjaarsadministratie’. Wij kunnen u helpen met een efficiënte gegevensinzameling, de verwerking van de gegevens, het maken van berekeningen en het invullen van de nodige documenten.

BOVA ENVIRO+ heeft ervaren milieuconsultants in huis die uw aangiftes en jaarverslagen met de grootst mogelijke zorgen helpen opstellen. Zo bent u er zeker van dat alles correct is ingevuld en komt u voor geen onaangename verrassingen te staan met betrekking tot de te betalen heffingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten