BOVA ENVIRO+ NV neemt uw voorjaarsadministratie in handen

Terug naar overzicht

Als milieucoördinator of milieuverantwoordelijke weet u ongetwijfeld dat er de komende periode weer heel wat milieuverplichtingen op u afkomen. Misschien ontbreekt het u aan tijd om deze kwalitatief te vervullen, terwijl deze verplichtingen toch de nodige aandacht en zorg verdienen? Of bent u er niet helemaal zeker van dat dit correct gebeurt en betaalt u misschien zelfs teveel heffingen?

Nog in het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar, dient u immers aan verschillende verplichtingen te voldoen. Zo ondersteunt BOVA ENVIRO+ u graag bij de opmaak van het integraal milieujaarverslag (IMJV) dat voor 15 maart moet worden ingediend. Ook de heffingsaangifte betreffende de lozing van afvalwater (VMM-aangifte) moet op 15 maart ten laatste worden ingediend. Tot slot kan BOVA ENVIRO+ u ook ondersteuning bieden om de aangifte betreffende verpakkingsafval (Val-i-Pac en Fost Plus) voor 28 februari digitaal in te dienen.

Los van deze administratieve zaken die steeds in het voorjaar moeten opgemaakt worden, zijn er nog tal van wettelijk verplichte periodieke keuringen, metingen en onderhoudsactiviteiten of administratieve formaliteiten bvb. aangaande afval, GPBV, energie, … die uitgevoerd dienen te worden. Een screening van uw organisatie kan hier uitsluitsel geven over welke verplichtingen voor u van toepassing zijn.

Wenst u meer informatie of een voorstel ter ondersteuning bij deze vragen en onderwerpen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande coördinaten. Onze ervaren adviseurs of deskundigen helpen u hier graag verder mee en dit op een persoonlijke en pragmatische manier. Zo blijft uw organisatie in regel met de milieuwetgeving, zonder zorgen en op een efficiënte manier!

Wie is BOVA ENVIRO+ eigenlijk?

BOVA ENVIRO+ is een advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Met een team van 40 gepassioneerde experts bieden wij een compleet dienstenpakket op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.

Voor BOVA ENVIRO+ is een klant een partner waarmee we samen op zoek gaan naar oplossingen en antwoorden met meerwaarde. Ons advies is pragmatisch en op maat, ons studiewerk wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht en ons specifiek opleidingsaanbod is van hoog niveau.

Neem gerust een kijkje op onze websites www.ecobova.be of www.enviroplus.be voor ons advies- en opleidingsaanbod of neem vrijblijvend contact met ons op via info@enviroplus.be of telefonisch via één van onze kantoren.

Met vriendelijke groeten,

Dr. Geert Bogaert
Gedelegeerd bestuurder

Natasja De Splenter
Directeur Enviro+

Kantoor Destelbergen: Wellingstraat 102 9070 Destelbergen tel: 09/328 11 40
Kantoor Roeselare: Kwadestraat 151 a bus 31/32 8800 Roeselare, tel: 051/23 20 90
Kantoor Oostende: Rietstraat 11 bus 3 8400 Oostende tel: 059/41 29 22
Kantoor Beveren: Stationsstraat 60 9120 Beveren, tel: 03/755 00 65
Kantoor Mont-Saint-Guibert: Rue des Trois Burettes 65, 1435 Mont-Saint-Guibert, tel: 010/84 59 42

Terug naar overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten