BOVA ENVIRO+ op zoek naar talent!

Terug naar overzicht

BOVA ENVIRO+ strijdt mee in ‘the war for talent’.  Om ons sterk team milieudeskundigen verder uit te breiden, zullen we de komende maanden zichtbaar aanwezig zijn op de arbeidsmarkt. Onze vacatures hebben betrekking op functies voor verschillende van onze vestigingen. 

De openstaande BOVA ENVIRO+ jobs, zullen in het vervolg ook verschijnen op Milieugids.be, naast de websites van VDAB, VMX en EMIS.VITO.  Op Milieugids.be  kan je overigens een volledig nieuwe aanwezigheid van BOVA ENVIRO+ vinden én een publireportage .  

 
In het voorjaar kan je ons ontmoeten op volgende jobbeurzen:  

SOILWORKS 2019 28 januari, 15 tot 18u - Paleis voor Academiën Brussel  

Een zorgvuldig samengestelde ontmoeting tussen bedrijfswereld, professionals, studenten en wetenschappers. De organisatie verwacht op het event bedrijven uit verschillende domeinen zoals geotechniek, bodemsanering, bouw, milieumonitoring, hydrologische voorspellingen,... De deelnemers variëren van pas afgestudeerden over ervaren professionals tot onderzoekers.  

BIOSCIENCE ENGINEERING CAREER EVENT 2019 20 februari, 10 tot 19u – ICC Gent  

Dit is een jobevent voor en door de studenten van de faculteit bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent. Op dit evenement komen tal van studenten met het profiel van bio-ingenieur of industrieel ingenieur in de biowetenschappen.  

 
Daarnaast willen we met BOVA ENVIRO+ ook een aantal eigen initiateven nemen, alleen of met partners:  

BOVA ENVIRO+ JOBCONTACT 4 april (Holiday Inn Gent) en 16 mei (Antwerp Expo)  

Na de opleiding Milieucoördinator in de praktijk (die in Gent én in Antwerpen plaats vindt) zal er een jobcontact georganiseerd worden, waarbij kandidaten kennis kunnen maken met de werking van ons bedrijf.  

De voorbereidingen voor deze jobcontacten worden nu opgestart. Je hoort hier binnenkort meer over.

Interesse? bekijk dan zeker hier onze openstaande vacatures of stuur een bericht naar iksolliciteer@bovaenviroplus.be 

We kijken er alvast naar uit om iets van jou te horen,... of om je binnenkort te ontmoeten.

Terug naar overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten