Enviro+ : uw specialist in Auditor opleidingen (open en in-house)

Terug naar overzicht

Open en in-house auditor opleidingen: Interne auditor Kwaliteit Veiligheid Milieu (KVM), Interne Milieuauditor en Interne Veiligheidsauditor

Interne auditoren, of het nu voor milieu, veiligheid of kwaliteit is, spelen een centrale rol in managementsystemen en dragen zo bij tot het continu verbeteren van de werking van een organisatie. In die zin is het uitermate belangrijk dat audits op een professionele manier worden uitgevoerd, met respect voor andere medewerkers, om zo een meerwaarde te kunnen creëren.

Via een praktijkgerichte en interactieve workshop krijgen de interne auditoren de nodige achtergrondkennis over de normen, het auditproces en de auditvaardigheden en passen deze meteen ook toe tijdens een auditsimulatie. De ervaren Enviro+ docenten beschikken over een jarenlange expertise in managementsystemen, interne audits, externe certificatieaudits en het geven van opleidingen.

Na de opleiding zijn de interne auditoren in staat om zelf interne audits uit te voeren, mits een goede voorbereiding en in eerste instantie onder begeleiding van ervaren auditoren. De deelnemers beschikken dan over inzicht aangaande de doelstelling van managementsystemen (risico identificatie en beheersing) en herkennen de algemene eisen en principes in de eigen kwaliteit-, milieu- en/of veiligheidsmanagementsystemen (ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001) van hun organisatie. Bovendien beschikken zij over de nodige vaardigheden om te toetsen of het beschreven managemensysteem en de uitvoering ervan doeltreffend en efficiënt is, of het aangepast is aan de organisatie en of het voldoet aan de eisen van de normen. De deelnemers beseffen dat ze als interne auditor een belangrijke schakel zijn in het continue verbeteringsproces en hebben de nodige handvaten gekregen om de gepaste auditorvaardigheden te hanteren: vraagtechniek, actief luisteren, samenvatten, rapporteren, ...).

Op het vlak van de kwaliteit van onze opleidingen, laten wij ons sterrensysteem voor zich spreken:

De score (aantal sterren) is gebaseerd op de gemiddelde tevredenheidsscore van de voorbije 3 opleidingen. Voor Interne KVM-auditor: 4,56/5 en voor Interne Milieuauditor: 4,30/5. Interne Veiligheidsauditor werd recent toegevoegd aan ons opleidingsaanbod.

Deze opleidingen bieden we zowel aan in open vorm als in-house bij u ter plaatse!

Meer informatie over de Auditor opleidingen Interne KVM-auditor, Interne Milieuauditor of Interne Veiligheidsauditor kunt u vinden op de Enviro+ opleidingspagina of neem vrijblijvend contact op met onze opleidingscoördinator Eva Parmentier via het nummer 03 755 00 65 of via e-mail eva.parmentier@enviroplus.be.

Tot binnenkort op één van onze opleidingen!

Terug naar overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten