Bodem- en grondwaterstudies

Wenst u louter informatief, los van wettelijke verplichtingen, te weten hoe het gesteld is met de opbouw en de kwaliteit van de ondergrond van uw terrein en/of het grondwater? Dient u de impact van een bepaalde milieuvergunningsplichtige activiteit na te gaan op bodem en grondwater? Dient er een grondwatermodellering te worden uitgevoerd? Wenst u een second opinion van een reeds uitgevoerd bodemonderzoek? Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van het statuut onschuldige eigenaar of onschuldig bezit of aanvraag tot cofinanciëring? Of bent u als overheidsinstantie geïnteresseerd in de bodem- en grondwatertoestand van een bepaald gebied?

BOVA ENVIRO+ kan u een op maat gemaakt voorstel bezorgen van onderzoek, studie en advies waardoor u tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding de nodige informatie bekomt omtrent de toestand van bodem en grondwater. Op basis van de resultaten van dit onderzoek, adviseert BOVA ENVIRO+ u welke de mogelijke gevolgen kunnen zijn en vooral welke maatregelen kunnen genomen worden om de situatie te remediëren of te optimaliseren.

BOVA ENVIRO+ beschikt dan ook over de nodige ervaren bodemdeskundigen, software en modelleringstechnieken om deze studies tot een goed einde te brengen. Geen studie om een studie, bruikbaarheid staat bij ons voorop.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten