Managementsysteemaudits (KVM)

Managementsysteemaudits of interne audits zijn intussen een bekend instrument om te werken aan de verbetering van de eigen organisatie en dit zowel op het vlak van milieu, energie, veiligheid, kwaliteit en voedselveiligheid (ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 9001, ISO 22001) .

Organisaties voeren deze audits uit met eigen medewerkers of kiezen ervoor om ook eens vreemde ogen te laten kijken naar de werking van hun organisatie of het nu bij interne audits of pré-audits voor certificatie is.

BOVA ENVIRO+ kan dit soort audits voor u verzorgen. Er worden afspraken gemaakt over de doelstelling, planning en rapportering van de managementsysteemaudit. Vervolgens wordt de audit uitgevoerd waarbij er niet alleen aandacht wordt besteed aan bepaalde normeisen in relatie tot de praktijk, maar ook aan sectorspecifieke best practices die op vandaag worden toegepast.

Medewerkers worden resultaatgericht geïnterviewd en aan de hand van documenten en een rondgang wordt bijkomende informatie verzameld. Tot slot wordt er een rapport uitgewerkt waarbij de non-conformiteiten, verbetervoorstellen en auditconclusies op een overzichtelijke manier worden weergegeven.

BOVA ENVIRO+ heeft zeer ervaren consultants in huis om die audits met meerwaarde bij u uit te voeren. Zo willen wij bijdragen tot uw succes.

Wij verzorgen ook opleidingen ivm interne milieuauditor en KVM-auditor.

Méér weten? Bel ons vrijblijvend op 09 210 28 60 of email.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten