Milieuaanspreekpunt

De milieuwetgeving, -administratie en -technologie is een uitgebreid vakdomein, dat heel wat kennis en ervaring vereist  om dit goed te kunnen doorgronden. Ongetwijfeld heeft u als interne milieucoördinator, milieuverantwoordelijke, zaakvoerder of directeur nood aan gestructureerde informatie, worstelt u met bepaalde milieuvragen of wenst u een spiegel bij het nemen van een belangrijke beslissing op milieugebied. Ook in geval uw organisatie beschikt over een milieumanagementsysteem volgens ISO 14001 dient u te beschikken over een milieuwetgevingsregister.

BOVA ENVIRO+ kan u die adviesservice bieden. Niet alleen kunnen wij u informeren met onze maandelijkse nieuwsbrieven betreffende de milieuactualiteit, wij werken ook gebruiksvriendelijke milieuwet-gevingregisters uit zodat u steeds op de hoogte bent van uw wettelijke verplichtingen. Verder staan wij continu ter beschikking voor milieuvragen van allerlei aard waarop u snel een antwoord wil dat u echt verder helpt.

BOVA ENVIRO+ beschikt hiervoor over een team van ervaren milieuconsultants die thuis zijn in de meest uiteenlopende sectoren en milieudisciplines. Afhankelijk van uw behoeften en de sector wordt het juiste milieuaanspreekpunt voor u uitgezocht. Zo zorgt BOVA ENVIRO+ voor zekerheid.

Via onze Open opleidingen : de Jaarcursus, de Zomercursus en & Trending Milieutopics blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes rond milieuactualiteit.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten