Milieucommunicatie en -sensibilisatie

Of het nu gaat over communicatie met omwonenden bij milieu- vergunningsaanvragen, het opmaken van een extern milieu- of duurzaamheidsrapport, beleidsmatige milieusensibilisatie van burgers door overheden of om het bewust maken van de eigen medewerkers, een professionele en doordachte aanpak is hierbij absoluut noodzakelijk. Communicatie is immers delicaat en de juiste boodschap dient bij de juiste doelgroep op het juiste moment over te komen.

BOVA ENVIRO+ kan u ondersteuning bieden bij het uitwerken van een stakeholdersanalyse, milieucommunicatieplan, het concreet realiseren van communicatie- acties, het opmaken en evalueren van milieu- en duurzaamheidsrapporten (conform GRI, Global Reporting Initiative) en het voorbereiden van sensibilisatieacties. BOVA ENVIRO+ kan ook zelf sensibilisatiesessies verzorgen (zie onder In-house training).

BOVA ENVIRO+ heeft de nodige senior consultants beschikbaar om dit alles samen met u te realiseren. Tot slot kan BOVA ENVIRO+ ook beroep doen op partners op het vlak van copywriting en communicatiemateriaal. Communiceren met resultaat, daar gaat het om.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten