Versterking BE+

Terug naar overzicht

BOVA ENVIRO+ neemt ESHER over

Sinds vorige week krijgt het team van BOVA ENVIRO+ tevens versterking van de Bodemploeg door de integratie van het milieustudiebureau ESHER

ESHER, sinds 1990 een gevestigde waarde als studie- en adviesbureau voor milieu & bodemonderzoek, is actief in Gent en Brussel met een 20-tal specialisten. Zij zijn erkend als bodemsaneringsdeskundige type I en II voor het Vlaamse Gewest, alsook  voor het Brussels en Waals gewest. Daarnaast hebben zij Tracimat-deskundigen in dienst voor zowel ‘Infrastructuur’ als ‘Gebouwen’.  Sloopopvolgingsplannen (SOP), asbestinventarisatie, opmaak technische verslagen voor uitgravingen en hergebruik uitgegraven bodem in kader van grondverzet, samen met bodemsaneringen behoren tot het werkterrein van ESHER. De voormalige eigenaar van ESHER, Herman De Bruyne, zal de integratie nog even begeleiden.  

75 experts staan voor u klaar

BOVA ENVIRO+  zet hiermee haar ambities op de kaart, en groeit uit tot een studie- en adviesbureau van 75 gepassioneerde experts op het vlak van bodem, milieu en ruimteBOVA ENVIRO+ biedt zo een compleet dienstenpakket aan voor bedrijven uit alle sectoren, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. BOVA ENVIRO+ verzorgt open opleidingen en seminaries over milieuthema’s, waarbij ze haar kennis en ervaring graag wil delen. Ons advies is pragmatisch en op maat, het studiewerk wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht en het specifiek opleidingsaanbod is van hoog niveau. Hierbij verliezen we een optimale prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog. Dit alles realiseren we met gemotiveerde en betrokken medewerkers die als één team voor u als klant klaar staan.

Terug naar overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten