Uw omgeving, onze zorg

“Uw omgeving, Onze zorg” is niet voor niets onze slogan. Via onze adviezen, studies en opleidingen op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie, vullen we al uw verwachtingen maar al te graag in.

Voor BOVA ENVIRO+ is een klant immers een partner waarmee we op een persoonlijke manier en in nauw overleg op zoek gaan naar oplossingen en antwoorden met meerwaarde. Kansen in plaats van hindernissen, dat is waar we voor gaan. Ongetwijfeld legt u de lat hoog en verwacht u van ons degelijk werk en dat is precies waar het voor ons om draait. Het multidisciplinair en dynamisch BOVA ENVIRO+ team van een 45-tal gepassioneerde deskundigen en consultants stelt zich elke dag opnieuw tot doel om aan uw verwachtingen te voldoen of deze zelfs te overstijgen.

U verwacht dat wij naar u luisteren en kritisch en pro-actief met u meedenken? U verwacht een pragmatisch of toekomstgericht advies waarmee u uw resultaten kan bereiken of waaraan u de haalbaarheid van uw nieuwe investeringen kunt aftoetsen? U hebt snel antwoorden nodig of belangrijke vragen of ondersteuning bij een overleg? U verwacht een onderzoek of studiewerk met een duidelijk besluit na een grondige analyse? U wenst praktische opleidingen waarin wij onze kennis en ervaring met u delen op een enthousiaste en efficiënte manier?...

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op via één van onze kantoren of mail ons info@bovaenviroplus.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten