Wie zijn wij?

BOVA ENVIRO+ is een advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Wij zijn een multidisciplinair en dynamisch team van een 45-tal gepassioneerde experts op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.

BOVA ENVIRO+ biedt zo een compleet dienstenpakket voor bedrijven uit alle sectoren, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij verzorgen ook opleidingen en seminaries over deze thema’s waarin wij onze kennis en ervaring graag met u willen delen.

 

Voor BOVA ENVIRO+  is een klant een partner waarmee we op een persoonlijke manier en in nauw overleg op zoek gaan naar oplossingen en antwoorden met meerwaarde. Ons advies is pragmatisch en op maat, ons studiewerk wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht en ons specifiek opleidingsaanbod is van hoog niveau. Hierbij verliezen we een optimale prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog. Dit alles willen wij realiseren met gemotiveerde en betrokken medewerkers die als één team voor u klaarstaan.

Tot slot wil BOVA ENVIRO+ via haar dienstverlening ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en een bijdrage leveren tot het evenwicht tussen People, Planet & Profit.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Enkele projecten